Η εταιρεία μας "Τζάκια Σουφλερός" , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ενεργειακών τζακιών

και σομπών Austroflamm GmbH. Η Austroflamm είναι μια Αυστριακή εταιρεία κατασκευής ενεργειακών τζακιών και σομπών ξύλου και πέλλετ. Θεωρείται ώς ενα από τα πιο δυνατά brands στην παγκόσμια αγορά, με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν σαν χαρακτηριστικό, την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον σύγχρονο και μοναδικό σχεδιασμό καθώς και το υψηλό ποσοστό ενεργειακής απόδοσης.

Η Austroflamm συνήθως διαμορφώνει την τάση στην παγκόσμια αγορά των τζακιών και σομπών, αφού σχεδιάζει και προσφέρει καινοτόμες και σύχρονες λύσεις θέρμανσης για το κάθε χώρο. Πολλά μοντέλα της χαρακτηρίζονται από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και έχουν βραβευτεί σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς.

Επιλέγοντας ένα τζάκι η σόμπα Austroflamm πρέπει να γνωρίζεται ότι έχετε κάνει μία από της καλύτερες επιλογές για το σπίτι σας.

Η εταιρεία μας, " Τζάκια Σουφλερός" είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Austroflamm για την Ελλάδα και Κύπρο και μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα αυτά στο επίσημο και επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας.