Τζάκια Σουφλερός
Support - Phone: 22310 35184

category lotus

Φίλτρα αναζήτησης

antiprosopos ellada lotus stones

Lotus M 700

Availability: out of stock

SKU: lotus-m-700

Εξαιρετική επιλογή για διάρκεια στο χρόνο!

Εξαιρετική επιλογή για διάρκεια στο χρόνο!Η ενεργειακή σόμπα μάζας Lotus M700 εξασφαλίζει μια εξαιρετική ικανότητα θέρμανσης λόγω του βάρους της των 600 κιλών. Η σόμπα αυτής λόγω της μάζας αποθήκευσης από πέτρωμα Soapstone που διαθέτει, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Η Μ 700 έχει μια μοντέρνα σχεδίαση με πόρτα από μεγάλο κάθετο κρύσταλο για να θαυμάζεται την μοναδική ποιότητα καύσης.

Τα πόμολα ανοίγματος της πόρτας αλλά και της ρύθμισης του αέρα στον χώρο καύσης, είναι τοποθετημένα διακριτικά κάτω από την πόρτα, για να χαρίζουν την μοντέρνα αισθητική σε μία ιδιαίτερα μεγάλου όγκου σόμπας. Ο βαθύς θάλαμο καύσης δημιουργεί μια έντονη εμπειρία της φλόγας και χάρις στο μοναδικό σύστημα καύσης ο βαθμός ενεργειακής απόδοσης είναι ιδιαίτερα υψηλός!

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της M 700 είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί η πλάτη (το πίσω μέρος) της σόμπας, ακριβώς πάνω σε έναν εύφλεκτο ή μη τοίχο χωρίς απαιτήσεις για απόσταση ασφαλείας.

Αυτό το πλεονέκτημα αλλά και το μεγάλο ποσοστό πέτρας Soapstone την καθιστά την ιδανική επιλογή για όσους απαιτούν θερμότητα όλο το εικοσιτετράωρο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Ονομαστική ισχύς: 3-7 kW  
Ενεργειακή απόδοση: 83%  
Θερμαινόμενος χώρος: 30-120 m2  
Κατανάλωση Ξύλου: 2 kg / hour
Mg/M3: 29
Έξοδος καυσαερίων: Φ150
Εγγύηση: 10 χρόνια