Εισαγωγές - Συνεργασίες

Η εταιρία μας “Τζάκια Σουφλερός” συνεργάζεται με τις ακόλουθες διεθνούς φήμης εταιρίες στον χώρο της θέρμανσης στην παγκόσμια αγορά.

-Austroflamm (Δείτε τα προϊόντα), Η Αυστριακή αυτή εταιρία κατασκευάζει ενεργειακά τζάκια και σόμπες με καύσιμη ύλη το ξύλο και το πέλλετ. Θεωρείται ένα premium brand στην παγκόσμια αγορά με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν ως χαρακτηριστικό την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον σύγχρονο και μοναδικό σχεδιασμό καθώς και το υψηλό ποσοστό ενεργειακής απόδοσης.

-Lotus (Δείτε τα προϊόντα), Η Δανέζικη αυτή εταιρία είναι ένα brand που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο της θέρμανσης. Η Lotus δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή ενεργειακών τζακιών και σομπών που έχουν ως χαρακτηριστικά την υψηλή τεχνολογία στον τρόπο καύσης τους, την χαμηλή κατανάλωση ξύλων και τον σεβασμό προς το περιβάλλον κατά την λειτουργία τους. Τα προϊόντα της Lotus έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής και την φιλικότητα προς τον χρήστη.

-Romotop (Δείτε τα προϊόντα), Η Τσέχικη εταιρία είναι πρωτοπόρος στον τομέα του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της ποιοτικής καύσης. Τα ενεργειακά τζάκια και σόμπες που παράγει η Romotop έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή ενεργειακή απόδοση και μεγάλη ποικιλία μοντέλων για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

-Italkero (Δείτε τα προϊόντα), η Italkero είναι μια εταιρία με βάση την Μόντενα της Ιταλίας και είναι ενεργή στον χώρο της θέρμανσης από το  1970. Η Ιταλική εταιρία προσφέρει ενεργειακά προϊόντα θέρμανσης που ως καύσιμη ύλη έχουν το αέριο. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με  έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, την ασφάλεια του χρήστη, την χαμηλή κατανάλωση, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το ιδιαίτερο design. Η Italkero μπορεί να σας προτείνει λύσεις για το σπίτι σας, για τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και για την θέρμανση των εξωτερικών χώρων σας.

-TermaTech (Δείτε τα προϊόντα), η Termatech είναι μια “αδελφή” εταιρία της Lotus, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή ενεργειακών σομπών. Τα προϊόντα της Termatech χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία καθαρής καύσης, την ποιοτική κατασκευή τους, την χαμηλή κατανάλωση ξύλων και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Η γκάμα της ικανότητα κάλυψης των ενεργειακών προϊόντων της Termatech είναι μεγάλη, καθώς τα προϊόντα της μπορούν να καλύψουν από μικρούς χώρους μέχρι και τον πιο μεγάλο χώρο του σπιτιού σας. Παράλληλα η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για την σόμπα και το τζάκι σας, όπως: μπουριά 2 mm πάχους, καθαριστικά τζαμιών, προσανάμματα, περσίδες κ.τ.λ.

-Demanincor (Δείτε τα προϊόντα), η Demanincor είναι μια κορυφαία εταιρία στην κατασκευή κουζινών για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο και των κατά παραγγελία κουζινών σας. Η Demanincor έχει έδρα την Ιταλία και είναι μια εταιρία 5ης γενιάς που χαρακτηρίζεται από την διεθνή φήμη της. Τα προϊόντα της επιχείρησης αυτής χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα κατασκευής, την εξελιγμένη τεχνολογία τους, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το ιδιαίτερο design που μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις επιλογές σας. Κουζίνες ξύλου και αερίου για αυτούς που επιθυμούν να επιλέγουν τα κορυφαία είδη για το σπίτι τους.

-Skamol (Δείτε τα προϊόντα), η εταιρία μας “Τζάκια Σουφλερός” είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του μονωτικού υλικού SKAMOTEC 225, skamoenclosure system. Το μονωτικό αυτό υλικό ονομάζεται πυριτικό ασβέστιο και είναι νέας γενιάς προερχόμενο από την Δανία. Στην σύνθεσή του δεν εμπεριέχει χαλαζία , δεν απελευθερώνονται επικίνδυνα σωματίδια κατά την επεξεργασία του, είναι 100% μη εύφλεκτο υλικό, είναι πιστοποιημένο με CE και Α1 και χαρακτηρίζεται από την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία του. Το αποτέλεσμα σε κατασκευές που χρησιμοποιούν το μονωτικό υλικό αυτό, είναι ένα σύγχρονο και πλήρες σύστημα μόνωσης. Κατασκευάστε τον θερμοθάλαμο του τζακιού σας εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τις μυρωδιές που κάποια άλλα μονωτικά υλικά απελευθερώνουν.

Δείτε: Προϊόντα ανά κατασκευαστή