Υψηλή ποιότητα, Τζάκια Σουφλερός

Η επιχείρησή μας “Τζάκια Σουφλερός” συνεργάζεται με εταιρίες οι οποίες παρέχουν μόνο ποιοτικά προϊόντα για την θέρμανση σας.

Τα ενεργειακά τζάκια και σόμπες που σας παρέχει η επιχείρησή μας επιλέγονται με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής, την κατάλληλη πιστοποίηση για την χαμηλή κατανάλωση ξύλων και την ενεργειακή απόδοσή τους, την καθαρή καύση του προϊόντος, την ασφάλεια του χρήστη κατά την λειτουργία της συσκευής και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Παράλληλα όλα το προϊόντα τα οποία διαθέτει η επιχείρησή μας χαρακτηρίζονται από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το μοντέρνο Design και τα διάφορα μεγέθη τους, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τον χώρο σας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την τοποθέτηση του ενεργειακού τζακιού ή σόμπας είναι πιστοποιημένα και έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής.

Το μονωτικό υλικό που χρησιμοποιεί η επιχείρησή μας είναι πυριτικό ασβέστιο νέας γενιάς, καθώς δεν εμπεριέχει χαλαζία στην σύνθεσή του, δεν ελευθερώνει επικίνδυνα σωματίδια κατά την επεξεργασία του και μπορεί να επεξεργασθεί και να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα. Το Skamotec 225 της Skamol , ένα Δανέζικο κορυφαίο μονωτικό υλικό πιστοποιημένο με CE και A1 αντοχής στους 1000°C μη εύφλεκτο υλικό.

Δείτε: Τεχνική υποστήριξη