Τοποθέτηση Ενεργειακού Τζακιού

Η επιχείρηση “Τζάκια Σουφλερός” δραστηριοποιείται στην πώληση και τοποθέτηση τζακιών από το  1980. Η ιδιαίτερη τεχνογνωσία και η χρόνια εμπειρία είναι βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας. Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να ανακαλύψετε αμέτρητες επιλογές ενεργειακών εστιών και σομπών για τον χώρο σας. Εν συνεχεία μπορούμε να επισκεφθούμε τον χώρο σας για να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου, ώστε να σας συστήσουμε την καλύτερη επιλογή για την μετατροπή του παραδοσιακού τζακιού σας σε ενεργειακό, καθώς και την καλύτερη επιλογή για την κατασκευή του τζακιού σας από την αρχή.

Η επιχείρησή μας θα σας προτείνει μόνο κατάλληλες ενεργειακές λύσεις, με γνώμονα την σωστή πιστοποίηση, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το άριστο τελικό αποτέλεσμα για τον χώρο σας. Για αυτό τον λόγο συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού που χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής των ενεργειακών προϊόντων τους και την διεθνή φήμη τους.

Επίσης η επιχείρησή μας μετά την τοποθέτηση της κατάλληλης ενεργειακής λύσης για τον χώρο σας, αναλαμβάνει την κατασκευή ειδικών καναλιών αεραγωγών για την θέρμανση του σπιτιού σας στο ακέραιο, καθώς και την σύνδεση ενεργειακού τζακιού ή σόμπας καλοριφέρ με το εξειδικευμένο συνεργείο της. Κατά την ανοικοδόμηση της ενεργειακής επιλογής σας (Τζακιού ή σόμπας) χρησιμοποιούνται μόνο ποιοτικά υλικά κατασκευής. Πλέον η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία μονωτικού υλικού από την Δανία, το οποίο δεν εμπεριέχει χαλαζία στην σύνθεσή του, δεν απελευθερώνει επικίνδυνα σωματίδια κατά την επεξεργασία του, είναι εύκολο και γρήγορο κατά την εγκατάστασή του και  είναι πιστοποιημένο με CE, A1 (100% μη εύφλεκτο υλικό).

Τέλος η επιχείρησή μας διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο για την εξυπηρέτησή σας από την αρχή μέχρι και το τέλος της κατασκευής σας, καθώς και κατά την διάρκεια λειτουργίας της ενεργειακής συσκευής σας.

Δείτε: Καθαρισμός τζακιών