Η570, Lotus-Ενεργειακό τζάκι μιας όψης με ανοιγόμενη πόρτα

SKU: h570

Μήκος: 756mm
Ύψος: 654mm
Βάθος: 440mm
Ενεργειακή κλάση: A+
Ονομαστική ισχύς: 6 kW
Κυμαινόμενη ισχύς: 3-8 kW
Ικανότητα κάλυψης: 30-130 m²
Βάρος: 111 kg
Μέση κατανάλωση ξύλου: 1,8 Kg/h
Ενεργειακή απόδοση: 84%
Εγγύηση: 10 χρόνια

apostoles details tzakia soufleros ellada diktio

phone details tzakia soufleros

Ποιότητα & Αξιοπιστία
Πιστοποιημένη εργοστασιακή εγγύηση, ενεργειακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, Τζάκια Σουφλερός!

με μεταφορικά για 0,00 €

Η ενεργειακή εστία Lotus H 570 ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό αλλά και την ποιότητα κατασκευής της.
 
Η εστία αυτή μπορεί να τοποθετηθεί είτε από την αρχή ώς μια καινούργια κατασκευή τζακιού είτε ώς μετατροπή (προσαρμογή ένθετου) του παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό. Κατασκευασμένη από ειδικό πυράντοχο χάλυβα πάχους  5mm και εσωτερικά με επένδυση από χυτό βερμικουλίτη θεωρείται η ιδανικότερη λύση για το σπίτι σας.

Η H 570 διαθέτει σύστημα επανάκαυσης καυσαερίων αλλά και αυτοκαθαρισμό κρυστάλλου και χώρου κάυσης, χάρις στην διαδικασία πυρόλυσης όπου δημιουργείται κατά την διάρκεια της καύσης. Με δύο μοχλούς ανοξείδωτους, έναν του ελέγχου καύσης και έναν για το άνοιγμα της πόρτας, που βρίσκονται τοποθετημένοι διακριτικά στο κάτω μέρος της πόρτας έτσι ώστε να μην αλλάζουν την όμορφη όψη της εστίας.

Στα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού είναι, η άμεσα ελεγχόμενη καύση, εξαιτίας της στεγανής εστίας αλλά και του συστήματος διπλού κλεισίματος της πόρτας. Το ενεργειακό τζάκι H 570 είναι από τα Best Seller στην Ελληνική αγορά, καθώς τα μοναδικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαστάσεις του, αλλά και οι διαστάσεις του κρυστάλλου της πόρτας, το καθιστούν την τέλεια επιλογή. Απολαύστε της μοναδικές φλόγες Lotus σε ένα ποιοτικό τζάκι και ζεστάνετε τους χώρους σας με πολύ μικρή κατανάλωση ξύλου. Ως έξτρα διατίθεται μεταλλική ρυθμιζόμενη  βάση καθ' ύψος (πόδια) αλλά και κορνίζα ειδικών διαστάσεων της προτίμησή σας.

Σε μαύρο αλλά και γκρι χρώμα.Documentation
Assembly and fitting instructions
Fireplace insert Installing outside combustion air box
H570W Installing new vermiculite

Declaration of performance
Lotus H470-lotus H570